Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria història
Tornen les concentracions per exigir que "la casa del terror" esdevingui un espai de memòria

Es fan d'ençà l'estiu del 2021, cada primer i tercer dimarts de mes,  per reivindicar la Comissaria de la Policia Nacional espanyola de Via Laietana, anomenada també la casa del terror, esdevingui un espai de memòria. La campanya està impulsada la Comissió per la Dignitat i la sectorial de Persones Represaliades de l’ANC.

18/01/2023 Drets i Llibertats

Aquest tercer dimarts de mes de gener del nou han començat les concentracions davant de la Comissaria de Via Laietana.  A l'acte d'avui s'ha comptat amb el testmoni l’Antoni Serrano, detingut amb només 19 anys el 1971 per una protesta per la prohibició d'un recital de música, tot i que no va patir ,altractaments si que veure de primera mà com una persona detinguda habia estat tortura. També ha parlat Jordi Solé, militant del PSAN que va ser detingut a l'estiu de 1984 per conèixer al membre de Terra Lliure, Toni Villaescusa.

L'acte ha finalitzat amb l'actuació de Celdoni Fonoll, Lloll Beltran i com sempre amb la lectura dels noms dels torturadors de l'anomenada casa del terror. 

La primera concentració de l'any ha comptat amb una participació de més de dues-centes persones. Entre elles, la expresidenta del Parlament, Carme Forcadell; la diputada de la CUP, Dolors Sabater i la regidora de Junts a l'Ajuntament de Barcelona, Neus Munté.

  

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid