Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria independentista
Mor el veterà independentista Lluís Torner i Pous

Dimarts passat va morir el veterà militant del FAC Lluís Torner i Pous

22/12/2022 Memòria històrica

Dimarts passat, 20 de desembre, va morir el veterà independentista Lluís Torner i Pous (1945-2022). El mes de maig de 1972 va ser detingut acusat de formar part del FAC (Front d'Alliberament de Catalunya). Des de fèia dècades cada any era fent parada al Fossar de les Moreres o a l'Aplec del Pi de les Tres Branques difonent material polític. A més a més va anar regalant la seva biblioteca a la gent que anava coneixent.

Havia viscut uns anys a Montesquiu on va formar part de la primera assemblea de la CUP a l'any 2003 i particià en entitats culturals del poble.  Durant la seva vida laboral havia sigut professor de secundària entre d'altres centres a l'IES Vall del Tenes. Des de feia un temps vivia a Berga.

 

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid