Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Normes de Castelló
LA FOLC dona suport als actes de commemoració del 90è aniversari de les Normes de Castelló
15/12/2022 Llengua
LA FOLC dona suport als actes de commemoració del 90è aniversari de les Normes de Castelló LA FOLC dona suport als actes de commemoració del 90è aniversari de les Normes de Castelló
La plataforma unitària Castelló per la Llengua, de la qual fan part entitats que pertanyen a la FOLC, trià enguany el lema «Una llengua per guanyar» per commemorar el 90è aniversari de les Normes de 1932.

La commemoració culminarà amb una sèrie d’actes centrals a Castelló de la Plana, el 17 de desembre, amb una manifestació, un acte polític i un concert on participaran artistes d’estils diversos: des dels més tradicionals fins als més moderns. La jornada pretén situar Castelló, ciutat on es van signar les Normes l’any 1932, al bell mig de la reivindicació lingüística i de l’escena musical i cultural valenciana.

Per a la FOLC, federació que agrupa entitats dels territoris de tot el domini lingüístic català, la commemoració de les Normes de Castelló representa un bon moment per reivindicar la llengua compartida. Per això continuem exigint als governs dels nostres territoris que s’impliquin en unes polítiques actives i coordinades. Exigim, doncs, accions unitàries i fermes que ens permetin avançar cap a la plena normalització lingüística en tots els àmbits de la nostra societat.

La Federació Organitzacions per la Llengua Catalana està formada per les següents entitats: Escola Valenciana, El Tempir d’Elx, Maestrat Viu, STEPV – Intersindical Valenciana, USTEC-STES (IAC), STEI Intersindical, La Intersindical – CSC, l'Associació Llengua Nacional, Amics de la Bressola, La Bressola, Federació d'Entitats de Defensa de la Llengua a Catalunya Nord, Institut d'Estudis Eivissencs, Associació per la Llengua i la Cultura i Òmnium Cultural del Baix Camp.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid