Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Simbologia frenquista
El Tribunal Suprem espanyol obliga al Consell de Mallorca la protecció del monòlit de la Feixina

A partir d'aquest moment, ja no n'hi ha possibilitat de recórrer a la Justícia espanyola i per aquesta raó la institució estudiarà si acudeix als trubunals europeus.

24/11/2022 Drets i Llibertats

El Tribunal Suprem espanyol ha confirmat que el Consell de Mallorca haurà de protegir el monòlit de la Feixina, dBalears se n'ha fet ressò de la notícia apareguda al Diario de Mallorcad'aquest dijous. Així, el Consell de Mallorca tendrà un termini de dos mesos per a protegir el monòlit, però ja ha manifestat que estudiarà si acudeix als trubunals europeus.

l'associació Memòria de Mallorca remarca que és «del tot intolerable que un monument feixista, inaugurat pel mateix dictador Francisco Franco, estigui encara dret a un espai públic, però encara ho és més quan els tribunals de justícia decideixin protegir-lo».

A més, continuen ferms en aquesta reivindicació i afirmen que «emprendran les accions legals pertinents per a eliminar la simbologia franquista dels nostres carrers i places, així com també la nostra ferma voluntat de continuar lluitant pel dret a la veritat, a la justícia i a la reparació i per la memòria i drets de les víctimes del franquisme».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid