Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
Commemoració de la Diada Catalunya Nord i cloenda del Correllengua a Perpinyà

La CAL organitza un autobús per pujar a la capital nord-catalana el proper 5 de novembre

03/11/2022 Política

Com cada any, la CAL fa coincidir l’Acte Final del Correllengua amb la celebració de la Diada de la Catalunya Nord, que enguany se celebra dissabte 5 de novembre. Sota el lema Obrim fronteres, esborrem el Tractat dels Pirineus hi ha convocada una manifestació que sortirà de la Plaça Catalunya de Perpinyà a les quatre de la tarda.

Per tal de facilitar l’assistència del màxim de persones, des de l’entitat s’està organitzant un autocar que sortirà a les 7:15 h de la plaça de Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat i farà tres parades a Barcelona abans d’enfilar cap a Perpinyà. A les 7:30 h recollirà els assistents a la plaça de Joan Peiró, davant l’Hotel AC de Sants. A les 7:45, l’autocar recollirà la gent a plaça Universitat (a la parada de bus) i a les 8:00 h, a Fabra i Puig, al costat de l’estació RENFE.

L’arribada està prevista a quarts d’onze. Dedicarem el matí a visitar la Porta dels Països Catalans, impressionant obra d’Emili Armengol que representa la porta d’entrada als Països Catalans com una frontera invisible i històrica.

A les 13 h, dinarem plegats a Baó i a partir de les 15 h, sortirem cap a Perpinyà rumb a la manifestació.

Després de la participació en la manifestació convocada a les 16 hores, a les 18:30 hores l’autocar recollirà els assistents al Bulevard Wilson, al costat del Castellet, per tornar cap a Barcelona i Esplugues.

Tothom que vulgui pujar a Perpinyà amb l’autocar de la CAL caldrà que s’inscrigui a través del formulari, trucant al 93 415 90 02 o enviant un correu electrònic a cal@cal.cat . Caldrà, també, fer efectiu l’ingrés de 10€ (SOCIS) o de 12€ (NO SOCIS) al següent compte corrent: ES64 2100 0780 1902 0008 5432.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid