Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Anna Gabriel reivindica l'espai de l'esquerra independentista per afrontar els nous reptes

A la cloenda de l'Escola d'Estiu de la CUP, en la seva primera aparició en un acte públic d'encà va regularitzar la seva situació davant del Tribunal Suprem Espanyol

19/09/2022 Lema

L'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel ha reivindicat l'espai de l'esquerra independentista per afrontar els nous reptes a la cloenda de l'Escola d'Estiu de la CUP. En la seva primera aparició en un acte públic d'encà va regularitzar la seva situació davant del Tribunal Suprem Espanyol.

En un discurs molt breu, Gabriel ha vulgut transmetre optimisme en la direcció que  "l'esquerra independentista està més viva que mai!", remarcant  que "és imprescindible per a recuperar l’esperança i guanyar el nostre alliberament".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid