Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
Decidim organitza un cinefòrum a Alacant amb el documental “Morir tranquil·la. Els bebés i mares furtades al País Valencià"
04/07/2022 Drets i Llibertats
La plataforma sobiranista valenciana, Decidim, pel dret a decidir, ha organitzat per demà un cinefòrum a les 20 h al la Seu Ciutat d’Alacant, a la ciutat d’Alacant, amb el documental “Morir tranquil·la. Els bebés i mares furtades a terres valencianes”, que va afectar a l’Estat espanyol, durant tot el franquisme i fins ben entrada la democràcia espanyola, als anys noranta.

“Morir tranquil·la. Bebés i mares furtades a terres valencianes”, és un documental de 48 minuts, amb guió i direcció de Sergi Tarín i producció executiva de Juli Esteve que conta una de les tragèdies més crueles des de finals de la Guerra Civil espanyola ocasionada per un cop d’Estat militar i que va durar fins a finals del segle XX. Es tracta de separacions forçades de mares i els seus bebés, a vegades sense el seu coneixement i amb mentides. En el documental trobem testimonis de persones coneixedores d’aquestes pràctiques i de víctimes que busquen la veritat i els seus orígens biològics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid