Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jocs d'Hivern
Neix STOP JJOO Aragó i creix la lluita per aturar la candidatura olímpica del Pirineu
07/04/2022 Territori

Avui s’ha fet públic que l’Aragó es comença a organitzar per combatre la candidatura dels olímpica dels Jocs d’hivern del Pirineu, amb el naixement d’STOP JJOO  Aragon, una plataforma homòloga a la que fa més de tres anys que ja treballa en aquest mateix sentit a Catalunya.

STOP JJOO Aragon es presenta amb un manifest (www.stopjjooaragon.org/manifiesto/) que, sota el lema “Por un Pirineo Vivo, Por nuestro futuro ¡STOPJJOO!”, busca les màximes adhesions possibles i que demana tres punts bàsics: la retirada del de la candidatura i el seu enterrament definitiu, aturar els projectes d'ampliació de les pistes d’esquí de Canal Roya i la Vall de Castanesa i dirigir les inversions econòmiques cap un model basat en cobrir les necessitats del territori i de la població pirinenca.

La creació de la plataforma aragonesa representa l’inici de l'organització de la gent preocupada per les conseqüències negatives que comportarà la candidatura olímpica i per la manca d’informació que tenen, així com, el fruit de les relacions que STOP JJOO ha anat fent en els darrers mesos a l’Aragó.

Des d’STOP JJOO donem tot el suport a les companyes de l’Aragó, ja que mentre els polítics no es posen d’acord per repartir-se el suposat pastís olímpic, la gent s’organitza i s’uneix més enllà de les fronteres administratives per anar a la una i enterrar definitivament la candidatura dels Jocs Olímìcs i Paralímpics d’Hivern Pirineu 2030 i establir les bases per un nou model socioeconòmic i territorial per la gent del Pirineu.
Valora
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  10. Rosalia 92
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid