Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Nova concentració davant la Comissaria de Via Laietana
13/01/2022 Drets i Llibertats

"Dimarts 18 a les 19h Hi tornem", Tal com anuncien La Comissió de Dignitat i l'Assemblea (Persones represaliades, dimarts vinent hi ha una nova convocatòria davant de la Comissaria de Via Laietana , aquest cop amb el testimoni de Carlota Falgueras i Angela Vinent.  L'actriu Ma. Jesus Lleonart llegirà "Tortures" de la poetessa Wislava Szymborska.

Es tracta d'anar acumalant forces en contra de la Comissaria, denunciar els torturadors, les tortures, les vexacions i els maltractament assolir que aquest edifici esdevingui un Dentre d'interpretació de la Memòria històrica.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid