Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
Guanyem Girona critica l’aprovació de les tarifes del bus urbà perquè es mantenen entre les més cares de l’Estat

La formació es va quedar sola votant en contra d’una ordenança que també fa permanent la prohibició de pagar en metàl·lic als autobusos urbans

Pèlach: “Per incrementar el nombre d’usuaris cal augmentar freqüències i línies i reduir preus, però ens trobem que el nombre de quilòmetres als quals arriba el bus urbà ha disminuït en els darrers anys”

23/12/2021 Política
Laia Pèlach Saget Laia Pèlach Saget

Girona va aprovar dilluns al plenari municipal l’ordenança que regula els preus del transport públic. En el mateix punt es va votar la prohibició permanent del pagament en metàl·lic a les línies urbanes d’autobusos. La mesura, aplicada provisionalment durant la pandèmia, va rebre el suport de tots els grups municipals excepte Guanyem Girona. Laia Pèlach, regidora de la formació municipalista, va defensar el seu vot en contra argumentant que es consolidaven uns dels preus més cars de transport col·lectiu a tot l’estat i que la prohibició de pagar en metàl·lic “és una mesura que ja està provocant problemes en col·lectius com la gent gran, els menors d’edat, les persones en situació irregular o les persones que utilitzen el transport públic de manera esporàdica”.

“Per augmentar el nombre d’usuaris cal augmentar freqüències i línies i reduir preus però ens trobem que el nombre de quilòmetres als quals arriba el bus urbà ha disminuït en els darrers anys”, ha replicat Pèlach. El discurs de Pèlach s’emmarcava en una crítica per la “manca d’aposta política” en el transport públic. Tanmateix, la regidora de Guanyem sí que va valorar positivament la gratuïtat de la Girocleta durant un any als joves que compleixin 16 anys i va demanar formació per a aquests nous usuaris així com que es prioritzin els instituts de secundària per a les futures parades de Girocleta.

Des de Guanyem consideren que la prioritat passa per “unificar el desgavell en els mètodes de pagament entre les línies gestionades per Teisa i les de TMG”. Actualment Girona disposa de quatre línies d’autobús, aquelles que també connecten amb Salt i Sarrià de Ter, que estan gestionades per l’empresa Teisa, la qual sí que permet el pagament amb metàl·lic, un sistema que esdevé obligatori quan els datàfons no funcionen. Mentrestant les vuit línies restants, gestionades per TMG, obliguen a pagar amb targeta.

Des de Guanyem demanen que el govern “posi fil a l’agulla d’una vegada per acabar amb aquesta anomalia que ja fa massa temps que dura”.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid