Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Criden a manifestar-se a Canet de Mar en defensa de la immersió lingüística

Aquest divendres a les 16:30 davant l'escola del Turó del Drac per iniciar la marxa. Més de sis mil persones ja han signat el manifest "El Turó, en català!"

09/12/2021 Llengua

Diverses Organitzacions i entitats criden a manifestar-se aquest divendres pels carrers de Canet de Mar en favor de l'escola en català i en contra de tota ingerència judicial al sistema educatiu de la nació catalana. Cal recordar que Som Escola també ha convocat una mobilització pels carrers de Barcelona pel proper 18 de desembre.

Per la seva banda, les famílies de l'escola Turó del Drac de Canet de Mar afectades per la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga a fer el 25% de les classes en castellà a un grup de P5, han demanat al Departament d'Educació que prengui "les accions necessàries per blindar la immersió lingüística a les escoles catalanes". Més de sis mil persones ja han signat el manifest "El Turó, en català!"

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid