Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Presentació d'al·legacions a l'Ordenança de terrasses de l'Ajuntament de Barcelona

Aquest dimarts a les 11:00 hores al local de la Favb, carrer d'Obradors 10 

09/11/2021 Drets i Llibertats

L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat un procés per modificar l'actual Ordenança de terrasses, bàsicament per encabir a la normativa la possibilitat d'ubicar les terrasses a la calçada, on actualment hi ha places d'aparcament de vehicles.

Malauradament, les modificacions que es proposen no es limiten a normalitzar la situació d'aquestes terrasses, a les quals es van concedir llicències de forma extraordinària i temporal, sinó que obren la possibilitat d'ocupar molt més espai públic i generar moltes molèsties.

Un grup d'entitats socials presentem un paquet d'al·legacions per garantir que l'ordenança resultant no impliqui un augment desmesurat del nombre de taules a l'espai públic, ja saturat en molts carrers i places, sigui en vorera o en calçada, amb greus pèrdues d'espai per als vianants i encara més greus impactes acústics al veïnat dels espais reconvertits en terrasses.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid