Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
Els regidors de Sumem Banyoles no assistiran a l’acte de lliurament de la 13a edició dels premis Banyolí de l’any

La formació denuncia el cost dels guardons, així com la manca de transparència i la nul·la participació popular

22/09/2021 Política
Els regidors de Sumem Banyoles Non Casadevall i Jana Soteras no assistiran a l’acte de lliurament de la 13a edició dels premis Banyolí de l’any ja que no comparteixen la filosofia ni l’objectiu dels guardons. Els dos càrrecs electes han declinat la invitació que els ha fet arribar l’equip de govern per assistir a la cerimònia que tindrà lloc el 24 de setembre al·legant que “aquests premis no reflecteixen tota la ciutadania de Banyoles”.

A més, han argumentat que no comparteixen els valors ni els objectius de l’esdeveniment. En un posicionament que han fet públic a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació, Casadevall i Soteras denuncien el cost que aquest premis suposen per a la ciutat. “Una premis que no responen a cap necessitat ni a la voluntat popular”, afirmen.

Els regidors consideren que “són uns premis elitistes, amb una destacada manca de transparència i pràcticament nul·la participació popular”

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Sant Jordi era guerrer...
  6. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  7. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  8. Fora fatxes del Fossar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid