Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El camp de futbol d’Argelers batejat amb el nom d’Eric Cantona en homenatge als refugiats republicans del 1939

La localitat nordcatalana d'Argelers ha inaugurat l'estadi de futbol amb el nom del jugador Eric Cantona en honor a la història dels seus avis (Pere Raurich i Francesca Farnós) dos republicans catalans que van ser internats al camp d'Argelers l'any 1939

03/09/2021 Harmonies de lluita

La localitat nordcatalana d'Argelers ha inaugurat l'estadi de futbol amb el nom del jugador Eric Cantona en honor a la història dels seus avis (Pere Raurich i Francesca Farnós) dos republicans catalans que van ser internats al camp d'Argelers l'any 1939. Cantona va acudir a la inauguració de l'estadi, va participar en un partit amistós i va visitar el monòlit que recorda l'internament de milers de republicans al camp de concentració que es va instal·lar fa 80 anys a la platja del municipi.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid