Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cantona: "El Mundial no el va guanyar Espanya, el guanyà Catalunya"

Cantona va viure diversos anys a Catalunya (on va arribar a participar en algun assaig casteller) per "retrobar-se" amb els orígens familiars ja que el seu avi era un català republicà (de Martorell) que es va exiliar a l'Estat francès.

14/04/2015 Internacional
Eric Cantona, llegenda viva del futbol mundial, quan ahir va ser  preguntat a Xangai per l'agència EFE sobre si la selecció espanyola podrà tornar a guanyar un mundial va replicar: "El Mundial el guanyar Catalunya, perquè hi havia set jugadors (del Barça) en aquest equip ".

Cantona, de 48 anys i que en l'actualitat es dedica al cinema -ha participat en 28 pel·lícules- va efectuar aquestes declaracions en el marc de les activitats prèvies a la cerimònia de lliurament dels Premis Laureus de l'Esport, que tindrà lloc a Xangai aquest dimecres .

A més, Cantona va mostrar la seva predilecció pel model del Futbol Club Barcelona. "Hi ha molts clubs molt rics que poden comprar al jugador que vulguin, i, de fet, fitxen els millors del món, però també han de cuidar els seus pedreres. En aquest aspecte el que millor ho ha fet va ser el Barcelona", ha opinat Cantona , que no segueix vinculat al futbol i que va confirmar que no té res a veure ja amb el Cosmos nord-americà, ja que el seu "contracte va expirar al desembre".

"El Barcelona és el millor equip del món, perquè va poder fitxar figures, però a la vegada cuidar la seva pedrera, de la qual va acabar traient també als millors jugadors del món. Tota aquesta filosofia va començar gràcies a Johan Cruyff, que és qui la portar d'Holanda i de l'Ajax ". Cantona va viure diversos anys a Catalunya (on va arribar a participar en algun assaig casteller) per "retrobar-se" amb els orígens familiars ja que el seu avi  era  un català republicà (de Martorell) que es va exiliar a l'Estat francès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid