Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Campanya per retirar el nom de Sean Scully de Santa Cecília de Montserrat

Campanya per retirar el nom de Sean Scully de Santa Cecília de Montserrat després d'unes declaracions catalanofòbiques del pintor irlandès. 

28/08/2021 Harmonies de lluita
Campanya per retirar el nom de Sean Scully de Santa Cecília de Montserrat després d'unes declaracions catalanofòbiques del pintor irlandès. Campanya per retirar el nom de Sean Scully de Santa Cecília de Montserrat després d'unes declaracions catalanofòbiques del pintor irlandès.

S'ha iniciat una campanya de recollida de signatures a Change.org per retirar el nom de Sean Scully de Santa Cecília de Montserrat. La petició va acompanyada del següent text: 

 'El pintor irlandès Sean Scully ha residit 27 anys a Catalunya i ha tingut 1 insòlit privilegi. El 2014 va inaugurar un espai d'art permanent amb el seu nom a la capella de Santa Cecília a Montserrat.

En notícia de 23 d'agost de 2021, Sean Scully ha explicat a Financial Times com va abandonar Barcelona. Segons ha apuntat li molestava que parlessin el català: "A Barcelona anaves a les reunions i parlaven completament en català, com dient 'fote't'".

Per la promoció de la catalanofòbia a nivell internacional, demanem que l'Abadia de Montserrat faci per maneres de retirar a Sean Scully el privilegi que posseeix a Santa Cecília, on s'exhibeix el seu nom, amb afany personalista més mercantil que espiritual. El poble de Catalunya no vol ni mereix catalanofòbia a Montserrat'. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid