Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Carles Heredia en llibertat amb càrrecs i a l'espera de judici.

S'ha desconvocat la concentració prevista per les 13h, però sí que es manté la concentració de les 8 del vespre a la plaça del Blat de Valls.

22/07/2021 Drets i Llibertats
El periodista vallenc Carles Heredia ha sortit poc després de les 12 del migdia de comissaria dels Mossos d’Esquadra de Valls després d’acollir-se al dret a no declarar davant dels Mossos -on estava detingut des de primera hora del matí d’aquest dijous- i tampoc ho feia als jutjats per videoconferència, per la citació pendent que tenia del passat mes de juny per presumptes delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics i lesions a la policia. Ara, i després de la seva negativa a declarar, estarà a l’espera de judici, segons informa El Vallenc.

Aquest matí havia estat detingut per tres agents dels Mossos d’Esquadra de paisà quan entrava a treballar a l’empresa Concactiva de Montblanc, una detenció que tenia relació amb una protesta contra un acte del partit d’extrema dreta Vox a Valls el mes de febrer.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid