Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2014- Un ex-guàrdia civil entra al recinte dels lleons del ZOO de Barcelona i acaba ferit greu

Un ex-guàrdia civil entra al recinte dels lleons del ZOO de Barcelona i acaba ferit greu

07/12/2014 Tal dia com avui

El 7 de desembre del 2014 l'ex-guàrdia civil (posterioment va ser policia municipal a Gelida) Justo José M.P. entra al recinte dels lleons del ZOO de Barcelona i acaba ferit al fossat on els felins el mosseguen i esgarrapen. Sembla que intentava fer una acció reivindicativa unionista ja que era la seva quarta 'performance' en poques setmanes.

El 23 de novembre del mateix any va ser detingut per penjar dues esvàstiques de la façana de la Pedrera, en un acte que pretenia ser un clam contra l'avortament. En una de les pancartes hi havia escrit el missatge "aborto asesino", "40 mil niños año" i "Hitler novato" en contra de la llei de la interrupció de l’embaràs. També va ser identificat l'11 de setembre per cremar una estelada davant del monument de Rafael Casanova. A més a més, va intentar entrar a l'edifici de la Generalitat el 4 de novembre del 2014 amb una pancarta contrària al procés independentista. En el moment dels fets l'home era policia local de Gelida en excedència

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid