Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'independentisme pertorba l'acte publicitari de Pedro Sánchez sobre els indults

Un independendentista ha interromput els discurs de Pedro Sánchez a dins del Liceu i centenars s'han manifestat a Les Rambles.

21/06/2021 Drets i Llibertats

L'independentisme ha pertorbat avui l'acte publicitari de Pedro Sánchez sobre els indults. Un independendentista ha interromput els discurs de Pedro Sánchez a dins del Liceu i centenars s'han manifestat a Les Rambles. 

Amb crits de 'Visca la Terra', 'Independència és l´única solució', 'No pacteu els indults, és el que necessita l'Estat', 'No hi ha solució mitja en un conflicte en el que hi ha és independència o submissió'... un independendentista ha interromput el discurs de Pedro Sánchez a dins del Liceu fins que ha estat expulsat pels serveis de seguretat (veure a partir dels 14 minuts i 30 segons d'aquest enllaç, el primer vídeo en aquesta notícia). El president del Govern espanyol ha arribat al Liceu envoltat d'un fort dispositiu de seguretat, forçat per les protestes convocades per Poble Lliure, La Forja, Arran, La CUP, els CDR i l'ANC. Centenars de persones s'han congregat a Les Rambla per protestar contra la proposta de Sánchez.

En un acte de protesta a la visita de Sánchez presentat per Eduard Berranodo han parlat un membre de la coordinadora de l'advocacia de Catalunya i els veterans militants independentistes Carles Castellanos i Ramon Piqué (veure a partir de 1 hora i 15 minuts d'aquest enllaç). 'Casualment' el canal de youtube de RTVE Noticas  ha tallat l'emissió de l'acte en el mateix moment que l'exrepressaliat Ramon Piqué deia que durant l'Operació Garzón els mitjans de comunicació van ocultar les tortures als detinguts independentistes (veure a partir de 1 hora, 27 minuts i 20 segons d'aquest enllaç, el segon vídeo en aquesta notícia). 14 minuts després han el canal de youtube RTVE Noticias ha tornat a emetre les protestes. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid