Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mercat
La CUP de Reus oferirà una xerrada sobre el comerç i restauració de Vilanova i la Geltrú, com a model d’èxit

Serà dimarts 18 de maig a les 20:30h per videoconferència al canal de Youtube de la CUP Reus, a càrrec del regidor vilanoví Enric Garriga

14/05/2021 Drets i Llibertats
El Grup Municipal de la CUP torna a organitzar una xerrada telemàtica sobre comerç local al seu canal de Youtube. La primera, que van valorar molt positivament i amb la participació de bona part del teixit associatiu i comercial de la ciutat, es va fer a principis de març sobre les implicacions de les APEU (àrees de promoció econòmica urbana). Aquesta vegada, la Candidatura parlarà d’un model totalment diferent implantat a Vilanova i la Geltrú i que es fonamenta en l’Economia Social i Solidària, per tal de contrastar-ho amb les polítiques del govern reusenc de Junts, ERC i Ara.

Enric Garriga serà la persona convidada per parlar del model comercial i de restauració de Vilanova i la Geltrú. És regidor de la CUP en Cooperació, Participació i Economia social i solidària a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, on la formació cupaire comparteix govern amb ERC i Junts.

Des de la CUP de Reus es posa èmfasi en les polítiques que han possibilitat l’economia circular a la capital del Garraf. «Un model de consum on tot queda a casa», ha aclarit la militant cupaire, Mariona Quadrada. Per tant, es considera que aquesta «és la manera de fer ciutat i de cohesionar el comerç i la restauració local». En aquest sentit, la regidora Mònica Pàmies considera que des de l’Ajuntament de Reus caldria reformular el tipus de consum que es vol potenciar a la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid