Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
La Crida per Sabadell condemna que el consistori hagi optat per no demanar l'entrada a presó de Manuel Bustos

A la Junta de Portaveus convocada per parlar de la pena de Manuel Bustos per la peça 30 del Cas Mercuri no s'ha arribat a un acord

16/04/2021

A la Junta de Portaveus no s'ha arribat a un acord sobre el posicionament que ha de tenir l’Ajuntament de Sabadell com a acusació particular en el Cas Mercuri perquè els grups de PSC, Podem i Cs al·leguen que l'Ajuntament no ha de tenir una posició al respecte.

Han assegurat que no s'ha de tenir una posició, però a la pràctica n'estan prenent una amb molta claredat: l’Ajuntament no farà servir els seus drets com a acusació particular i no demanarà l'entrada a presó de Manuel Bustos.

Alguns han defensat que la Junta de Portaveus no és un tribunal. Evidentment, però com a representants electes de la ciutadania hem de vetllar perquè la corrupció no quedi impune i exercir el nostre dret com a acusació particular. Després el sistema judicial resoldrà.

El PSC ha afirmat sense cap mena de pudor que el greuge contra l’Ajuntament ja ha quedat rescabalat. El cinisme del PSC és un insult a la ciutadania després de tot el mal i la infàmia que ha patit Sabadell a causa de les seves fosques pràctiques polítiques.

Lamenta que Podem i Ciutadans s'hagin alineat amb el PSC en la defensa del seu partit davant les acusacions de corrupció quan aquest no ha demanat mai ha assumit responsabilitats ni pels fets que ja han estat provats.

Des de la Crida seguirem endavant en la nostra lluita implacable contra la corrupció, fent tot el que estigui en les nostres mans per reparar el mal que la corrupció li ha fet a la ciutat i per evitar que l'actual govern del PSC pugui retornar Sabadell a la foscor.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid