Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
La commempració dels 500 anys de Germanies a la nova edició del Fòrum OCB

Demà dijous, amb Guillem Morro Veny, investigador històric.

03/03/2021 Història

El Fòrum OCB ja és un referent en el debat polític i social de la nostra terra, Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras,  Carme Junyent... Són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions del Fòrum.

 
Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obrirà un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. Aquesta edició excepcionalment, les Germanies tendran també un espai mensual en commemoració del seu cinc-cents aniversari.
 
Demà dijous, amb Guillem Morro Veny, investigador històric. 
 
La setmana que ve es farà públic el programa sencer, que consta d'un total de 20 sessions repartides entre tots els dijous d'entre març i juliol.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid