Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
eleccions sindicals
La Intersindical-CSC guanya les eleccions a la Diputació de Tarragona, obtenint 12 representants
12/11/2020 Laboral

La Intersindical-CSC va guanyar les eleccions sindical a la Diputació de Tarragona, celebrades ahir i dilluns, obtenint un total de 13 representants del personal funcionari i laboral dels 1.254 treballadors/es de la institució a tota la demarcació. A aquests/es, cal afegir-hi també la delegada del Patronat de Turisme, escollida el passat mes de març.

Els resultats de la candidatura republicana, que s’hi presentava per primer cop i va guanyar tant en nombre de vots com de representants, varen ser els següents: a la junta de personal, Intersindical: 8, UGT: 5 i CCOO: 4.  Al comitè d’empresa: Intersindical: 4, USTEC: 4, UGT: 3 i CCOO: 2.

Cal recordar que la Intersindical-CSC també és la primera força a l’Ajuntament tarragoní i a la Diputació de Girona, la tercera a la Diputació de Barcelona i és el sindicat més creix en l’àmbit de les administracions locals a Catalunya.

La nova secció sindical de la Intersindical-CSC s’ha compromès a afrontar la defensa dels treballadors i les treballadores de la institució amb la màxima dedicació i compromís. El programa de la candidatura va elaborar-se a partir d’un procés participatiu inèdit fins aleshores que va obtenir una gran resposta del personal. La reducció de l’interinatge, el ple desenvolupament de la carrera professional i la transparència guiaran la feina dels i de les representants de la Intersindical-CSC, al costat del compromís amb la defensa dels drets socials i nacionals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid