Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un any de La Intersindical-CSC a la ciutat de Girona

El 2 d'octubre de 2019 s’inaugurava a la ciutat de Girona el local del sindicat, el primer a comarques gironines

08/10/2020 Laboral

Ahir 7 d’octubre, la Intersindical-CSC, va fer l'acte commemoratiu de batejar i col·locar la placa commemorativa al seu local a Girona amb el nom d’Espai Isabel Vilà i va presentar l'obra de teatre “Isabel Cinc Hores”.

La presentació va girar en la la vida d'Isabel Vilà, de la mà de l'autor de l'obra de teatre Toni Strubell i l'actriu Carme Sansa.

Coneguda com a Isabel Cinc Hores per la seva reivindicació de la jornada de cinc hores per als menors de 13 anys. La seva participació en la campanya Fora quintes, la sol·licitud d'una biblioteca per als obrers a Llagostera, la seva lluita per assolir la jornada de cinc hores per als infants que treballaven a les fàbriques, etc., la varen fer una dona paradigmàtica en el seu temps.

Com a introducció, la secretària nacional d’Igualtat de La Intersindical-CSC Ester Rocabayera, va destacar el creixement del sindicat, en especial a comarques gironines, i reclamar la construcció de la República Catalana des d'un punt de vista feminista i de classe.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid