Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
La Intersindical-CSC considera que les millores en l’atenció primària passen per fer reclamacions globals de tot el seu personal
07/10/2020 Educació

La Intersindical-CSC Sanitat no se sent interpel·lada per la vaga convocada només per al personal facultatiu de l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS). Tot i que consideren en la necessitat de mobilitzacions per a reclamar una Atenció Primària de qualitat, creiem aquesta som tots/es els seus i les seves professionals, no només un categoria laboral en concret (facultatius).


Els problemes de falta de finançament i desinversió, que aquesta pandèmia està posant al descobert, afecten a totes les categories laborals de Primària: medicina, infermeria, TCAI, gestió i serveis, treballadores socials... Totes estan patint amb cruesa la manca d’inversió durant anys, així com les retallades que arrosseguem des del 2010. L’Atenció Primària està al límit del col·lapse i els seu personal, extenuat.

Consideren que és imprescindible considerar els i les professionals de l’atenció primària com a un equip i per això reivindiquem el dret i el deure de buscar una solució global per a tothom. Per tant, emplacem la resta de sindicats de l’ICS, entitats primaristes i col·legis oficials a treballar de forma conjunta una proposta consensuada per enfortir la Primària i un calendari de mobilitzacions per aconseguir revertir les retallades, millorar les condicions de treball del personal, garantir una atenció al servei de la ciutadania i una sanitat pública de qualitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid