Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Veritat
Les Ales d'en Xavi per saber la veritat del 17-A

Familiars i ciutadans impulsen la campanya 17-A: volem saber la veritat per aclarir els dubtes davant l'atac a la Rambla de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost de 2017

04/09/2020

Xavi Martínez Mompart és el nen de tres anys que va ser assassinat en l’atac terrorista de la rambla de Barcelona del 17 d'agost de 2017. La seva família i diversos ciutadans promouen la campanya 17-A: volem saber la veritat amb l'objectiu d'esclarir els fets i la possible implicació de l'estat espanyol en aquest atac terrorista d'ordre islamofeixista.

Diversos ciutadans han impulsat diverses iniciatives per recollir finançament per poder exercir d'acusació particular. Una d'aquestes iniciatives són Les Ales d'en Xavi que es poden adquirir en diversos comerços de Catalunya.

En l'atemptat del 17-A van morir 16 persones de diversos països del món i en van resultar diversos ferits. En l'operatiu policial, també van resultar morts per part de Mossos d'Esquadra tots els participants directes dels atacs de Barcelona i Cambrils

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid