Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria independentista
Ha mort a Palma l'independentista Joan Quetgles i Veny
07/09/2020 El Davantal
El passat dissabte va morir a Palma Joan Quetgles i Veny, a l'edat de 81 anys. Professor de filosofia de l'institut Ramon Llull va ser un actiu militant independentista que impulsà el PSAN i posteriorment el PSAN-Provisional i IPC a Mallorca.

Formà part de la CNT durant uns anys i va ser un dels creadors de l'Assemblea Popular de Mallorca que redactà un avantprojecte d'Estatut de les Illes, presentat a Cura el març de 1977. El 1986, juntament amb Miquela Vadell, la seva parella, impulsà el Moviment de Defensa de la Terra (MDT) a Mallorca.

En el marc de la militància independista va ser detingut l'11 de setembre de 1987, juntament amb altres companys, durant una concentració convocada pel l'MDT a la plaça del Tub de Palma.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid