Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Enric Tàrrega, que la terra et siga lleu, amic
La Societat Coral el Micalet vol fer arribar el seu condol als familiars i amics d’Enric Tàrrega (1936-2020), que durant més de 50 anys ha estat soci de la nostra entitat. Ens unim així al reconeixement de nombroses personalitats i institucions de la cultura i la política que subratllen la seua figura, un referent en la recuperació de la llibertat.

Tàrrega va ser guardonat en 1988 amb el Premi Miquelet d'Honor, que atorga el Micalet, per ser la seua lluita personal en defensa de l’identitat nacional del País Valencià. El Micalet reconeixia així els mèrits i la trajectòria d’un activista i defensor de la democràcia i la llengua, en la primera edició d’uns premis que, anualment, lliura la junta directiva a persones i entitats per la seua rellevància cívica o cultural.

El Micalet trobarà a faltar a un home de país, també l'amic, que ens ha deixat. La seua lluita, què és la nostra, hem de continuar-la, per ell i per tots nosaltres.

 

València, 3 d’agost de 2020

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid