Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions al carrer
L'independentisme tornarà al carrer cada dimarts a molts indrets de Catalunya

Després dels incidents del passat dimarts a la vila de Gràcia, l'independentisme pren de nou la iniciativa per recuperar els carrers com a espai per visualitzar les protestes després mesos de confinament

23/05/2020 Política

Més d'una vintena de barris i pobles de Catalunya ocuparan el carrer el poper dimarts seguint la iniciativa #RecuperemElsCarrers proposa "canviar els balcons per les places" perquè "l'única manera de defensar els nostres drets és exercint-los”

Per vetllar per la salut de tots els participants, es demana que persones de risc o familiars no participin de les convocatòries i qui ho faci porti mascareta i garanteixi una distància mínima de dos metres entre manifestants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid