Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La Sareb vol pujar fins a un 70% els lloguers de 17 famílies d’un edifici de Sant Fruitós de Bages
30/04/2020 Drets i Llibertats

La SAREB amb una important participació pública vol pujar fins a un 70% els lloguers a 17 famílies d’un edifici del carrer Eugeni d’Ors número 1 de Sant Fruitós de Bages, com si es tractés de qualsevol immobiliària que mercadeja amb els habitatges en lloc de donar-hi un ús social, segons informa els veïnat

Afegeix que actualment, la SAREB, tot i la greu situació que viu el país, continua abusant i pressionant a les 42 famílies que viuen als blocs del carrer Eugeni d’Ors n° 01 a 11, carretera de Vic n° 102 a 104 i carrer Joan XXIII n° 16 a 18, de d'aquesta població.

Aquests abusos ja vénen de fa mesos i van començar aproximadament fa mig any quan finalitzaven alguns contractes de lloguer. "Durant l’estat d’alarma la SAREB continua els assetjaments de manera telefònica a tots els veïns dels blocs", puntualitza.

La pressió va en diferents direccions, són les següents, segons el veïnat:

La SAREB planteja pujades de preu absolutament abusives i fora de qualsevol proporció, que arriben a més del 70%.
La SAREB obliga els seus llogaters a contractar una assegurança per impagament de 20€ al mes, amb un total de 240€ a l’any.
En alguns casos, els nous preus de lloguer, no són comunicats per escrit, i la SAREB, pràctica després un assetjament i pressió a porta freda i telefònica per firmar els nous contractes sense ni tan sols haver-ho comunicat de forma legal.
La SAREB, nega als seus inquilins el dret a llegir els contractes abans del mateix dia de la signatura.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid