Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
allibertament nacional
La Plataforma pel dret a Decidir del País Valencià s'ofereix a la Generalitat en defensa d'un finançament just

La Plataforma pel dret a Decidir del País Valencià  soofereix a la Generalitat en defensa d'un finançament just

21/04/2020 Política

La plataforma pel dret a Decidir del País Valencià (Dedidim) considera que ara és el moment de defensar els nostres interessos col·lectius per part de tots els agents públics i privats del País Valencià. És per això què la Plataforma demana a la Generalitat Valenciana que lidere un front comú que compte amb el suport dels agents socials i de les plataformes i entitats de la societat civil valenciana per a la defensa d’un nou model financer i dels nostres drets col·lectius.

Decidim puntualitza que l'infrafinançament del País Valencià és el problema més greu que arrossega la Generalitat Valenciana i que ens ha impedit avançar per aconseguir un autèntic estat del benestar.

Davant d'això,  afirma que "no podem acontentar-nos amb la situació d’infrafinançament endèmic que patim, una situació que ha estat identificada i reconeguda per tota la societat valenciana, tant per les Institucions Públiques com pels agents socials i per la societat civil, representada per diverses plataformes i entitats".

Per a Decidim, "aquest infrafinançament perjudica o fa inviables serveis com la sanitat, l’ensenyament, la dependència o altres projectes d'ajudes socials. També afecta el nostre desenvolupament econòmic i la creació de treball, la qual cosa també ens condemna a haver de suportar una crisi econòmica més persistent del que la nostra capacitat de recuperació ens permetria"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid