Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
La Xarxa Solidària Badalona constata un augment de les famílies sense ingressos

Ahir dilluns difonien un vídeo a les seves Xarxes Socials explicitant algunes de les claus del seu creixement i les tasques que efectuen.

31/03/2020 Drets i Llibertats

Després de dues setmanes des de que es va decretar l’estat d'alarma per la pandèmia del Covid-19, des la Xarxa Solidària de Badalona es segueix treballant per garantir les necessitats del veïnat de la ciutat. Segons comenten, a dia d’avui, ja son 360 les persones voluntàries, 200 més que la setmana passada i s’han resolt més d’una vintena de necessitats aquesta setmana. Una de les principals preocupacions de la Xarxa és que augmenta cada dia el nombre de persones que hi contacten per falta d’ingressos econòmics, que s’estan derivant a Serveis Socials. Com a Xarxa, comenten, han hagutgut assumir quatre entregues exprés de lots de menjar amb caràcter d’extrema urgència.

Actualment la Xarxa compta amb 18 voluntàries que realitzen ajudes a altres persones de manera continuada, com són fer la compra, llençar la brossa, fer seguiment telefònic, i fins i tot, treure el gos a passejar. A més també han conformat un grup creixent de confecció de mascaretes per entregar a serveis essencials com CRAES, neteja de Can Ruti, residències... I fruit del contacte amb l’ajuntament, les voluntàries d’aquesta plataforma ja disposen d’acreditacions per desplaçar-se en el desenvolupament de la seva tasca.

En el vídeo que difonen a les seves xarxes també hi comenten la preocupació per l’augment de trucades de denúncia per violència masclista arreu del país, i recorden que la Xarxa també està disposada a treballar per ajudar-ne a les víctimes.

 

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid