Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La crisi sanitària del Coronavirus
Constituents per la Ruptura Constituents per la Ruptura

COMUNICAT DE CxR CONSTITUENTS RESPECTE LA CRISI SANITÀRIA DEL CORONAVIRUS

La crisi sanitària del coronarivus COVID-19, molt mal gestionada per l'Estat espanyol, amenaça el sistema sanitari amb uns efectes de proporcions incalculables. Tot indica que en els propers dies veurem colapsades les Unitats de Cures Intensives, i que s'haurà de barrar l'entrada als centres hospitalaris a les persones d'edat avançada.

Des de Constituents per la Ruptura (CxR) volem transmetre el nostre total suport al President Torra i al govern català en la seva lluita contra la greu crisi ocasionada pel coronavirus COVID-19.

La negligent i temerària actuació del govern espanyol establint mesures ineficaces i parcials que permeten una àmplia mobilitat i el contagi massiu de la població contrasten amb la crida de Torra i de la Generalitat al confinament total com l'única opció realment solidària i efectiva.

Igualment rebutgem la recentralització absurda del govern espanyol tant en termes de seguretat com de salut que només demostra la seva mala fe i el perill que representa per als catalans seguir sota el paraigües d'una classe política i un estat que només vetllen pels interessos de les elits i els territoris afins. Permetre que milers de ciutadans de Madrid surtin a escampar el virus per tot arreu és només la punta de l'iceberg de la incompetència del govern espanyol que s'agreuja cada minut que passa.

Una vegada més els catalans i les catalanes hem de seguir el camí de la desobediència contra els que ens limiten i ens castiguen: fem una crida a obeir només les instruccions del nostre govern legítim i a secundar l'auto-confinament especialment a les persones treballadores dels centres de treball no essencials a les que l'estat espanyol està obligant a desplaçar-se, i reclamem del Govern de Catalunya una actitud valenta que defensi fefaentment els interessos del poble català.

A 18 de marc del 2020, Constituents (CxR)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid