Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Catalans no tenim rei
Clam majoritari arreu del país contra la monarquia

A la convatòria de la cassolada també es van sumar Galiza, País Basc i molts indrets d'Espanya

19/03/2020 Política

Tot just quan començava el discurs del rei espanyol Felip VI, el repic de cassoles d'arreu del pais va emmudir-lo. Milers de persones van sortir als balcons amb cassaoles i cullerots. També es llançaven consignes a favor de la República i en al guns llocs es cantava la cançó partisana italiana "Bella ciao". L'acció es va allargar durant 10 minuts.

Més enllà de la protesta contra la monarquia, es reclamava que el rei emèrit donés a la sanitat pública els 100 milions d'euros que suposadament tindria en comptes de Suïssa i que provindrien del rei saudita.

El discurs de l'actual rei borbònic ha estat qualificat de buit de contingut en relació a la pandèmia que es viu a la península i d'aprofitar-se de la situació per blanquejar el casos de corrupció de la monarquia. Per cert, pels quals ni va parlar-ne.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid