Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
Petjades feministes a les Terres de l'Ebre

Preparen la mobilització del 8-M a les 12h a la plaça Barcelona de Tortosa

09/02/2020 Gènere

L'Assemblea Feminista de les Terres de l'Ebre ha començat a caminar cap al 8-M, amb passes diverses, fermes i lliures. Comencen connectades el recorregut cap a la vaga amb la iniciativa #petjadesfeministes. Les petjades han aparegut a Gandesa, Camarles, l’Ampolla, Tortosa i Alcanar. I no deixaran d’aparèixer petjades fins al 8-M

Han encetat les diferents accions que faran al territori amb aquestes petjades que simbolitzen el seu pas ferm cap a la societat, són petjades que estan per tot arreu, que van cap a uns llocs determinats. Són unes passes que van juntes per totes les Terres de l'Ebre i que mouran i canviaran les coses per reivindicar el nostre lloc al món, ocupem els carrers, les places, els llocs de treball, els centres educatius i sanitaris, els jutjats i els ajuntaments.

Aquesta acció forma part d'un seguit d'accions que faran prèvies al 8M i que podreu seguir a través de les nostres xarxes socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid