Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
La Intersindical-CSC, la força sindical que més creix a les comarques gironines

Amb la victòria a les eleccions de la Diputació de dimecres, el sindicat republicà es confirma com la primera força a les principals administracions públiques gironines

06/02/2020 Laboral

Amb la victòria a les eleccions sindicals d’ahir a la Diputació de Girona, la Intersindical-CSC es confirma com a primera força sindical a les principals administracions públiques gironines: serveis centrals i territorials de la Generalitat (on va guanyar àmpliament les eleccions que es repetir recentment per frau a les llistes d’UGT), Diputació i Ajuntament de Girona, a més d’ajuntaments com el de Lloret de Mar. En el sector públic, a més, el sindicat republicà és la segona força a la Junta de Personal Docent de Girona; la quarta a la Junta de Personal d’Atenció Primària de la demarcació, i té representants a l’Hospital Josep Trueta.

Així doncs, la Intersindical-CSC es confirma com el sindicat que més creix a Catalunya i a les comarques gironines, també en el sector privat, com ho demostra el fet que disposa de la totalitat dels representants del comitè de Comexi (Riudellots de la Selva), i compta amb una important presència als comitès d’empreses com Sanofi (Riells i Biabrea), Font Vella (Sant Hilari Sacalm), les fundacions Drissa SER.GI (Girona), MAP (Ripoll) o Transports Metropolitans del Gironès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid