Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
30G
La Plataforma 3 d'octubre se suma a les mobilitzacions de solidaritat a la vaga general d'Euskal Herria
28/01/2020 Drets i Llibertats
La Plataforma 3 d'octubre i els diversos sindicats que la integren, convoquen pel 30 de gener  mobilitzacions de suport a la vaga general d'Euskal Herria.

Aquesta vaga és la resposta a la demanda de la Marea Pensionista que ha dut a terme una lluita exemplar durant més de dos anys de mobilització permanent manifestant-se cada setmana. Una que lluita s’uneix a les reivindicacions pels drets socials, per l’habitatge, el feminisme, la justícia climàtica i per unes condicions de treball dignes i estables, amb una vaga general on hi participen un centenar d'organitzacions socials, polítiques i sindicals.

És per aquest motiu, que des de la Plataforma 3 d'octubre es crida a la organització i mobilització popular el proper dia 30G i s'afirma que s'està treballant per una vaga general també aquí, que posi el poder de les treballadores al centre del tauler polític. 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid