Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Educació
La Intersindical-CSC rebutja frontalment la nova assignatura anunciada pel PSOE perquè pretén ‘adoctrinar’ i ‘espanyolitzar’ l’alumnat català
05/11/2019 Política

 

La sectorial d’Educació de la Intersindical-CSC veu amb molta preocupació l’anunci d’ahir del candidat del PSOE i actual president en funcions, Pedro Sánchez, sobre una nova assignatura obligatòria que s’implantarà si accedeix al govern sobre valors «cívics, constitucionals i ètics».

 

El sindicat republicà mostra un desacord total a la manipulació de l’educació amb finalitats polítiques. I es pregunta si el que pretén el candidat Sánchez es adoctrinar l’alumnat amb una assignatura patriòtica. La Intersindical-CSC considera queel nostre jovent surt del sistema educatiu amb un criteri propi i no necessita tornar dècades enrere per rebre una nova «Formación del Espíritu Nacional» i rebutja frontalment noves estratègies que l’únic que busquen és seguir la línia que ja va marcar el ministre Wert quan proclamava obertament que volia «espanyolitzar» l’alumnat català.

 

Un cop més veiem com l’estat espanyol pretén intervenir l’educació catalana, i el sindicat espera que el Departament d’Educació doni una resposta contundent contra aquesta proposta i la freni si s’arribés a intentar implementar. De la mateixa manera, la Intersindical-CSC espera que els partits catalans mostrin un rebuig clar a aquesta i a qualsevol altra proposta que pretengui utilitzar i manipular l’educació i reitera que contra aquestes ingerències continuades la millor solució és la independència de Catalunya.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid