Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Tsunami Democràtic talla l'AP-7 a Girona i Tarragona

La frontera interestatal al País Basc, la C-25 també i la N-152 a Puigcerdà també estan han estat tallades (o s'hi han fet marxes lentes).

12/11/2019 Harmonies de lluita

Avui al matí els independentistes convocats per Tsunami Democràtic a la Jonquera han estat expulsats pels CRS de la Police Nationale i la Gendarmeria francesa, que han usat gas pebre i han practicat 18 detencions. Una altra persona ha estat detinguda pels Mossos d’Esquadra, acusada de desordre públics. Més tard, primera hora de la tarda, un camió ha intentat atropellar un grup de manifestants a l'N-II a la Jonquera. Tot i que la carretera està tallada, el camioner ha decidit tirar pel dret i ha avançat.

A les 6 de la tarda el moviment independentista ha tornat a tallar l'autopista AP-7, en aquest cas a l'alçada de Salt, molt a prop de la sortida Girona Sud i al voltant de dos quarts de vuit del vespre la mtaeixa autopista a Tarragona. La frontera interestatal al País Basc, la C-25 també i la N-152 a Puigcerdà també estan han estat tallades (o s'hi han fet marxes lentes).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid