Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tsunami Democràtic
Concentracions de solidaritat a Girona i Figueres pels talls de l'AP-7

Unes 270 persones han estat citades pels talls de l'AP-7 a l'alçada de El Pertús i de Salt arran de la convocatòria del Tsunami Democràtic

04/09/2020 Drets i Llibertats

El 2 i 3 de setembre es van encetar les citacions judicials a l'entorn de 270 persones. I aquest matí han continuat a Figueres. Les citacions es porten en jutjats diferents, unes 60 al Jutjat d'instrucció de Girona pel tall a Salt i unes altres 197 al Jutjat de Figueres pel tall entre El Pertús i La Jonquera, segons el portaveu d'Alerta Solidària. Les citacions s'allargaran fins a cinc setmanes més enllà.

En tots aquests dies s'han rebut mostres de suport i solidaritat de diversos partits polítics com la CUP amb la presència de diversos diputats i regidors i alcaldes com Natàlia Sànchez Dipp o l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà. També diverses entitats com l'Ateneu 24 de juny de Girona, La Forja i La Intersindical han mostrat suport amb totes les persones investigades.

Segons afirmava el portaveu d'Alerta Solidària en una entrevista recent a Vilaweb: "Són accions en massa que aixequen una certa alarma i que, normalment, van seguides de citacions judicials en massa amb una voluntat clara d’atemorir i impedir que es repeteixin certs models de mobilització que fan mal a l’estat espanyol i tenen repercussió internacional".

Declaracions del diputat al Congrés espanyol Albert Botran:

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid