Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
No tenim rei
Continuen les protestes contra la presència del rei espanyol a Barcelona
04/11/2019 Política

Més de dues mil persones van participar ahir al vespre a una cassolada contra la visita de Felip VI a Barcelona després de la sentència del procés. Aquesta tarda, s'ha convocat concentracions a l'entorn del Palau de Congresos.

Durant l'accés als Premis presidits pel rei espanyols s'ha ecridassat diverses persones vinculades al règim, entre les quals cal destacar l'escridassada a l'ultradretà i expresident de Societat Civil Catalana (SCC) Josep Ramon Bosch quan assistia als premis monàrquics.

Durant les llargues hores de protesta s'han cremat imatges de la monarquia espanyola. També el tramvia de la Diagonal ha quedat tallat durant les protestes contra la visita del rei espanyol, protegida per un gran contingent de policies.

Un dels guardonats als Premis 'Princesa de Girona', el matemàtic Xavier Ros-Oton, puja a l'escenari amb un llaç groc a la solapa per reclama.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid