Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sentència
Les Marxes per la Llibertat s’inicien demà a Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona

La presidenta de l’Assemblea donarà el tret de sortida a la de Girona. Divendres, les Marxes per la Llibertat confluiran a Barcelona, i coincidiran amb la jornada de vaga general i la manifestació convocada pels sindicats

15/10/2019 Política
Les Marxes per la Llibertat començaran demà. La presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, participarà demà a les 9 h al tram inicial que sortirà de Girona. Allà mateix s’atendrà als mitjans de comunicació.

Familiars de preses i presos polítics també hi seran presents. A Girona, hi seran l’Anna i la Montse Puigdemont, germanes de Carles Puigdemont, i Montse Bassa, germana de Dolors Bassa, però hi haurà representants de familiars a totes les marxes.

Entre les 7 h i les 9 h, començaran el seu recorregut, de 100 km, que es repartiran en tres dies.

Els punts i hores de sortida són els següents:
  • Tàrrega: 7 h, plaça del Carme
  • Tarragona: 7.30 h, passeig de les Palmeres
  • Berga: 8 h, plaça Gernika
  • Vic: 8.30 h, plaça 1 d’Octubre, el Sucre
  • Girona: 9 h, plaça 1 d'Octubre

Les marxes arribaran divendres al migdia a Barcelona, i confluiran posteriorment a la manifestació convocada pels sindicats a les 17 h a Jardinets de Gràcia.

Per obtenir més informació, es recomana consultar el web de les Marxes per la Llibertat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid