Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NI presos ni exiliats
Sant Pol de Mar i Sant Just Desvern aproven una moció de suport a totes les persones detingudes el 23-S

La CUP d'Alcanar va abandonar el ple de l'Ajuntament, així com en altres poblacions i al Parlament considerant que "en moments excepcionals, calen decisions excepcionals". A Sant Just Desvern es va interrompre el ple a les 20h per assistir a la concentració que es feia davant de l'Ajuntament.

27/09/2019 Política

A Sant Pol de Mar a proposta de la CUP en una moció registrada conjuntament amb ERC, Junts per Sant Pol i Junts per Catalunya i a Sant Just Desvern a proposta conjunta de la CUP, Junts per Catalunya-Alcaldia Republicana i ERC amb el suport de Movem, els respectius plens municipals van aprovar ahir una moció dee suport a totes les persones detingudes durant l’operació de l’estat espanyol contra l’independentisme el passat 23 de setembre. L’operació, en la qual es van detenir 9 persones i es van registrar domicilis a Sabadell, Mollet del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Torelló i Gurb, va ser orquestrada per l’Audiència Nacional espanyola, l’antic Tribunal d’Orden Público d’època franquista, i el cos militar de la Guàrdia Civil, i mediatitzada pels grans mitjans de comunicació, i que ha acabat amb l'empresonament de 7 persones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid