Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S2019
El litoral català s'omple d'estelades per saludar la diada

El matí del 8 de setembre, l'Onada per la Independència té previst fer sortir a mar tot tipus d'embarcacions que lluiran l'estelada.

03/09/2019 Política
El litoral de Catalunya es tenyirà dels colors de l'estelada el dia 8 de setembre al matí. En efecte, l'Onada per la Independència farà sortir a mar qualsevol amb ganes d'internacionalitzar l'afer català a les portes de la Diada.

Hi són cridades tot tipus d'embarcacions, velers, motores, pneumàtiques, fins a caiacs o gent nedant. El requisit indispensable, però, resideix en que tots els vaixells hauran de lluir banderes estelades catalanes en qualsevol de les seves modalitats. Un dels objectius, a més d'oferir visibilitat a la causa catalana, és el de recuperar l'estelada com a bandera aglutinadora de les reivindicacions catalanes.

Les diferents embarcacions salparan des de diferents ports del litoral català, començant per Colera i acabant per Sitges, tot passant per l'Escala, Begur, Palamós, Blanes, Arenys de Mar, Mataró o Badalona.

Les entitats convocants i col·laboradores, Esportistes per la RepúblicaClam per la LlibertatFree RomevaFem Consell, la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial, i diverses territorials de l'ANC esperen que la convocatòria sigui un èxit, i així "tenyir d'estelades unes hores la mar mediterrània en un dels trams", com han ofert en el seu comunicat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid