Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#17ANoOblidem
Els CDR exigeixen la veritat sobre el 17-A

S'han realitzat concentracions a diversos indrets de Catalunya on també s'han sumat l'Assemblea Nacional Catalana

18/08/2019 Política

Centenars de persones convocades pels Comitès de Defensa de la República es van concentrar ahir davant de la Sagrada Família de Barcelona per exigir la veritat dels fets ocorreguts fa dos anys Catalunya.

Els assistents s'han cobert la cara amb màscares blanques amb interrogants, i han portat banderes de desenes de països i pancartes reclamant "la veritat" en diferents idiomes. També han desplegat una pancarta sota el lema "We claim for answers (Demanem respostes): #17ANoOblidem". Mitja hora més tard, han deixat les pancartes i les màscares a terra per formar un gran mural.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid