Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
La decisió de penjar la pancarta a l'Ajuntament de Tarragona amb el lema "Llibertat presos polítics!" es debatrà en el proper Ple

La CUP, JuntsxTGN i ERC-MES presenten una moció al proper Ple per tal de penjar una pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” a la façana de l’Ajuntament.

15/07/2019 Política

Les tres formacions presentaran al Consell Plenari de l’Ajuntament del proper divendres 19 de juliol una moció per tal de penjar una pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” a la façana de l’Ajuntament. La moció compta amb els suport de les entitats següents: l’ANC, Arran, Endavant (Osan), Fòrum de Tarragona per la Memòria Històrica, Intersindical-CSC, JNC, Òmnium Cultural, Poble Lliure i Tercera Joventut per la República.

La moció s’ha presentat al juliol per tal que sigui debatuda en el primer ple ordinari de l’actual mandat. Si la proposta tirés endavant, la ciutat de Tarragona es solidaritzaria amb els presos i les preses polítiques i es sumaria als municipis en els que ja hi penja la pancarta al balcó.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid