Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
Dolors Ros tanca la llista de la CUP Olot

La formació assembleària va escollir l'ex-regidora socialista per la seva trajectòria en la defensa dels drets humans i democràtics, la llengua i les llibertats.

20/05/2019 Política

Dolors Ros és diplomada en infermeria i va ser regidora de salut, immigració i serveis socials a l'equip de govern del PSC de Lluís Sacrest, de l'any 1999 al 2004. El seu pas per l’escoltisme li va fer descobrir Catalunya. Fou coorganitzadora de la Marxa de la Llibertat a Olot i membre de la primera junta d’Òmnium Cultural a la Garrotxa.

També va ser responsable de l’Associació Comunitària Anti-Sida de la Garrotxa i membre de la Junta del Col·legi de Diplomats en Infermeria de Girona durant 8 anys. Al 2014, va ser escollida per unanimitat per presidir la Taula pel Dret de Decidir d'Olot.

El candidat de la CUP a l'alcaldia, Lluís Riera, ha explicat que és un privilegi comptar amb l'aval d'una persona amb una llarga trajectòria en la defensa dels drets humans i democràtics, la llengua i les llibertats.

La CUP espera obtenir uns bons resultats aquestes eleccions municipals a Olot, després d'haver realitzat un procés obert d'elecció de la llista i de confecció del programa. En paraules de Riera, “estem preparades per a fer possible un govern de transformació i aquest diumenge tothom ha d'anar a votar per fer-lo possible”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid