Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Acció urgent davant l'actual arrencada d'oliveres monumentals a la foia d’Ulldecona

Demà a les 18.00h, punt de trobada a l’entrador de l’ermita de la Pietat (Ulldecona)

04/04/2019 Territori

Membres de Salvem lo Montsià aniran demà a la finca on s’estan arrencant les oliveres monumentals, l’entrador de l’ermita de la Pietat i allà explicaran les accions que estan emprenent "per a denunciar i aturar este nou espoli del nostre patrimoni natural".

Aquests dies han començat a arrencar oliveres monumentals a una finca baix mateix de l’Ermita d’Ulldecona (on el President Quim Torra va manifestar la seva preocupació per l’espoli d’oliveres) a la foia d’Ulldecona. (veure el vídeo de Canal 21 Terres de l'Ebre)

L'entitat ecologista apunta en la seva pàgina de facebook, "nos envien fotografies d'aquesta arrencada i transport d'oliveres monumentals centenàries. Ahir dimarts 2 d'abril a les 18.50h a la ctra C-12 just prop de l'entrador de GINESTAR vora esquerra direcció Tortosa. També nos informen de diversos transports d'oliveres, este dilluns i dimarts, pel camí Sant Francesc direcció Santa Bàrbara al terme de ROQUETES. Desconeixem a quina finca les estan arrencant. Oliveres monumentals que s'emporten per a sempre. Formaven part del paisatge d'una RESERVA DE LA BIOSFERA de la UNESCO, Terres de l'Ebre".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid