Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
Presentació del llibre de Miquel López Crespí: Repressió i cultura durant el franquisme
02/03/2019 Cultura

El passat dilluns es va presentar a Ca n'Oleo de Palma el llibre de Miquel Lòpez Crespí Repressió i cultura durant el franquisme, editat per Lleonard Muntaner Editor, amb el suport de l'IEB. L'acte va anar a càrrec de l'autor i de Mateu Morro, Maria Muntaner i Josep Valero.

Segons Valero, "Miquel Lòpez Crespí té en el conjunt de la seva obra tres característiques que sempre hi són presents. L’origen de classe d’on surt i d’on es crià. Visibilitzar el patiment i enaltir la dignitat i la difícil lluita per la supervivència, dels republicans derrotats. Defensar la cultura pròpia del poble i la seva llengua catalana, front a la impostura de les classes dominants."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid