Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Explotació laboral
Piquet informatiu i cercavila a Premià de Mar per denunciar un cas d’abús i explotació laboral
21/03/2019 Laboral

Dissabte passat l’assemblea territorial de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) del Maresme va convocar un piquet informatiu al bar “El Vaixell” de Premià de Mar per denunciar un cas d’abús i explotació laboral.

El piquet informatiu va anar acompanyat d’un cercavila-manifestació pels carrers de Premià de Mar en el que es es va denunciar la precarietat laboral del sector de l’hostaleria i s’informava de la necessitat d’organitzar-se per fer respectar els drets laborals.

La jornada va comptar amb el suport actiu de militants de les assemblees d’Arran de Premià de Mar, Vilassar de Mar i Mataró, així com de la Plataforma d’Afectats/des per la Crisi i el Capitalisme (PACC) de Mataró.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid